Naslovna Društvo Privode se kraju radovi na pijacama Krive livade i na Bulevaru Sv....

Privode se kraju radovi na pijacama Krive livade i na Bulevaru Sv. Pantelejmona

0
Pijaca Krive livade foto: GP018

Završetak radova na niškoj pijaci „Krive livade“ i pijaci na Bulevaru Sv. Pantelejmona je u toku, najavljuju iz Javno komunalnog preduzeća „Tržnica“. Prema rečima direktora Gorana Đorđevića, očekuje se da će pijaca Krive livade biti potpuno pokrivena u narednim danima, dok će radovi na obe lokacije biti završeni u naredne dve nedelje.

Goran Đorđević foto: GP018

„Očekuje se da će u toku naredne nedelje pijaca Krive livade biti u potpunosti pokrivena, a paralelno se radi i tehnička zaštita, elektro radovi i zaštita od požara. Jedino što ostaje jeste da se betonira plato“, kazao je Đorđević u izjavi za RTV Belle amie.

On je rekao da je za pijacu u Panteleju ostalo samo priključenje na elektro mrežu.

„Lokali su gotovi, tezge su pripremljene“, rekao je.

Direktor Tržnice ističe da će cene zakupa tezgi ostati nepromenjene, a da će stari zakupci imati prioritet prilikom novog zakupa. Osim toga, najavljuje se i promena rasporeda robnih i poljoprivrednih tezgi na pijaci Krive livade. Pijaca će biti moderna i osvetljena.

„Očekujemo da će pijaca Krive livade postati jedna od najmodernijih pijaca u regionu. Planiramo produženje radnog vremena pijace, što će omogućiti zakupcima da svoje proizvode prodaju i nakon 17 sati“, rekao je Đorđević.

Radovi na pijacama obuhvataju ne samo njihovo renoviranje, već i poboljšanje uslova za rad kako za prodavce tako i za kupce.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde