Naslovna Društvo Gradska opština Crveni krst pruža podršku borbi za život malog Dimitrija. Pokažimo...

Gradska opština Crveni krst pruža podršku borbi za život malog Dimitrija. Pokažimo humanost i mi!

0
Prijem GO Crveni Krst foto: Crveni Krst

Gradska opština Crveni krst pružila je finansijsku pomoći porodici Todorović, čiji se petnaestomesečni sin Dimitrije bori sa teškom bolešću koja zahteva hitnu medicinsku intervenciju.

Predsednik opštine, prof. dr Miroslav Milutinović, napisao je na svojoj facebook strani da će ova opština za lečenje malenog Dimitrija donirati 120.000 dinara, kako bi se pomoglo u troškovima lečenja i operacije ovog dečaka u Americi.

Dimitrije je dete rođeno u terminu iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Od maja 2023. godine prati se od strane lekara UDK Tiršova zbog tumorske mase levog nadbubrega, a u julu iste godine izvršena je ekstirpacija tumorske mase. Nakon operacije, prošao je kroz tri ciklusa hemoterapije i postigao kompletnu remisiju bolesti, ali nažalost, bolest se ponovo vratila u progresiji.

Porodica Todorović sada se suočava s potrebom za operativnim lečenjem u inostranstvu, kao i transplantacijom koštane srži. Troškovi lečenja su izuzetno visoki, pa se apeluje na sve humane ljude da pomognu donacijama kako bi Dimitrije ponovo pobedio u svojoj borbi.

Sredstva su potrebna za operaciju, specijalističke preglede, lekove, suplemente, dijetetske dodatke ishrani, putne troškove i smeštaj tokom lečenja.

Za Dimitrijev život

Ovo je prilika da svi zajedno pokažemo svoju humanost i podršku porodici Todorović u njihovoj borbi za Dimitrijev život. Budimo humani, pomozimo Dimitriju!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde