Naslovna Društvo KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

0

Važno obaveštenje: Dve auto-cisterne sa pijaćom vodom dežuraće na lokacijama“Cvetna pijaca“ i železnička stanica.

Zbog visoke temperature u petak 09. avgusta JKP“Naissus“ obezbeđuje dve auto-cisterne sa pijaćom vodom u vremenu od 11 do 16 sati na lokacijama“Cvetne pijace“ i železničke stanice u Nišu.

U subotu 10. avgusta auto-cisterna sa pijaćom vodom biće stacionirana na“Cvetnoj pijaci“ u istom terminu, od 11 do 16 sati.

U ponedeljak i utorak 12. i 13. avgusta, auto-cisterne sa pijaćom vodom, takođe u vremenu od 11 do 16 sati biće postavljene na lokacijama“Cvetne pijace“ i železničke stanice.

Knez Selo, prema izletištu.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Knez Sela prema izletištu.

Vikend naselje“Kitice“, ul. Miloša Obilića bb, kod sela Supovac.

Voda na površini u ulici Miloša Obilića i havarija na 500 metara od lovačkog doma. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Vikend naselju“Kitice“.

Mramorsko brdo.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje od pumpne stanice II prema groblju. Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Mramorskog brda prema groblju.

Ulica Podgorička br. 9.

Kvar na priključnoj vezi, potreban je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Podgoričke ulice, blizu mesta havarije.

Ulica Roberta Koha br. 5.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje (kolovoz – asfalt). Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju dela ulice Roberta Koha, blizu mesta havarije.

Ulica Vase Čarapića br. 32/a.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog kvara na priključnoj vezi potrebna je zamena servisnog ventila. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Došlo je do oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

Novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada je popravljen kvar i vraćen sistem u redovno vodosnabdevanje, konkretno kada će moći da konzumiraju laboratorijski proverenu vodu za piće!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde