Naslovna Društvo Gradska opština Medijana, postavila novi mobilijar Klupe za mame i držači za...

Gradska opština Medijana, postavila novi mobilijar Klupe za mame i držači za bicikle

0
Mobilijar Klupe za mame i držači za bicikle
Mobilijar Klupe za mame i držači za bicikle foto: GP018

Povodom Evropskog dana parkova, Gradska opština Medijana, promovisala je klupe za mame i stalke za bicikle u parku na Trgu kralja Aleksandra Ujedinitelja.

Na 13 lokacija, postavljeno je šest klupi predviđenih za majke sa decom i 7 stalaka za ostavljanje bicikala, a koji istovremeno imaju i klupe za sedenje.

Mobilijar Klupe za mame i držači za bicikle
Mobilijar Klupe za mame i držači za bicikle foto: GP018

U parku na Trgu kralja Aleksandra, Svetosavskom parku, u Duvaništu i Brzom Brodu postavljene su po jedna klupa za mame i jedan stalak za bicikle, u parku kod Delte i na keju pored Nišave, po jedna klupa i na keju pored Nišave i jedan u Duvaništu (kod mosta Mladosti) locirana su još dva stalka.

Cilj ove akcije je ukazivanje na značaj koji, parkovi imaju za stanovništvo u velikim gradovima i važnost zelenih površina u urbanim sredinama, kao i značaj postojanja neophodnog mobilijara za odmor i potrebe građana.

U razgovoru sa građanima istaknuta je potreba za ovakvim delovima parkovskog mobilijara, što je i bio razlog da se postave na mestima, koja su prometna i gde postoji potreba za njima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde