Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus :  KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI NA MREŽI U ĐEVĐELIJSKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Đevđelijskoj ulici, kod broja 22. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Đevđelijskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ULICI SINDIKALNI STANOVI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Sindikalni stanovi, kod broja 12. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u ulici Sindikalni stanovi.

INTERVENCIJA U NASELjU DUVANIŠTE

Voda na trotoaru, potreban je iskop u ulici Jelene Glavaški, kod broja 34. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jelene Glavaški.

NOVI KVAR U ULICI BABIČKOG ODREDA

U toku je novi iskop u ulici Babičkog odreda, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Babičkog odreda.

POPRAVKE KVAROVA U KNEZ SELU

Voda curi na više lokacija, potrebni su iskopi na livadi, ispod crkve i u ul. Majora Vladana Mikičevića bb. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Knez Sela.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulici Majakovskog, kod brojeva 45 i 49. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u delu ulice Majakovskog.

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila: u selu Gornje Međurovo-ul. Vladimira Vukadinovića bb, u naselju Mramorsko brdo-Batušinačka 14, naselje Deveti maj-Vojvođanska bb, Bulevar 12. februar 118, naselje Nikola Tesla-Zaplanjska 128, Naselje Brzi Brod-Rimska VI br.7, Kovanlučka 84a, Josipa Slavenskog 27, Donje Međurovo-Šumadijska 18, Ravanička 6-8, Čamurlijski put-Milorada Arsenijevića 136, Ćurlina-Vučka Tasića 6, Knežica-Šantićeva 2, Gorička 53 i 69, Albanske golgote 3b, Čarnojevićeva 6-8 (potrebna je zamena prvog ventila) i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde