Naslovna Niš Veliki uspeh karatista Niškog Elida u dva dana osvojili su tri prva...

Veliki uspeh karatista Niškog Elida u dva dana osvojili su tri prva i dva treća mesta

0
foto: Elid Niš

Sjajan početak drugog dela sezone za članove Karate kluba Elid iz Niša. Na dva turnira u dva dana osvojili su tri prva i dva treća mesta.

Jedan od najiskusnijih takmičara u KK Elid, Andrija Stanković, osvojio je prvo mesto u kategoriji seniora u katama pojedinačno. Samo dan kasnije, Andrija je briljirao i na 15. MB-MAWASHI Kupu u Beogradu gde je zauzeo prvo mesto u katama pojedinačno u seniorskoj konkurenciji.

Na Međunarodnom turniru „Aranđelovac open“ koji je održan u subotu 17. februara, u kategoriji kata ekipno za kadete i juniore članovi ekipe Filip Pavlović, Marko Branković i Đorđe Jocić zauzeli su prvo mesto.

Đorđe Jocić je zauzeo treće mesto u kategoriji kadeta u katama pojedinačno, a u kategoriji pionira Aleksandar Velojić je završio kao trećeplasirani.

Na Međunarodnom karate turniru u Aranđelovcu učestvovalo je oko 1000 takmičara iz devet zemalja.

Niške karatiste već u martu očekuje „Zlatni pojas Čačka“, jedan od najmasovnijih međunarodnih karate turnira na Balkanu, potom Prvenstvo Srbije za seniore, kao i Kup Srbije za kadete, juniore i seniore. Osim domaćih očekuje ih i niz takmičenja na međunarodnoj sceni – Bosna i Hercegovina, Švedska, Bugarska, Slovenija…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde