Naslovna Niš Velika potražnja za pijačnim tezgama na rekonstruisanoj pijaci na Bulevaru Nemanjića: Izdato...

Velika potražnja za pijačnim tezgama na rekonstruisanoj pijaci na Bulevaru Nemanjića: Izdato 107 tezgi prvog dana

0
Pijaca bulevar krive livade
Pijaca bulevar krive livade foto: JKP "Tržnica" Niš

Veliko je interesovanja zakupaca pijačnih tezgi na rekonstruisanoj pijaci “Krivi livade” u Nišu, sa preko 107 tezgi izdatih u rekordnom roku, kazali su za Gradski Portal 018 u JKP “Tržnica” NišOtvaranje ove pijace je planirano za  petak 26. aprila.

Rukovodilac sektora pijacne uprave i tehničih poslova JKP “Tržnica” Niš, Nikola Ždraljević, izjavio je za Gradski Portal 018 da je prvog dana zakupa, u roku od nekoliko sati, izdato preko 107 robnih tezgi i preko 55 poljoprivrednih tezgi na godišnjem nivou.

“Ova velika potražnja govori o značaju koju ova pijaca ima za proizvođače, ali i za same građane”, kazali su u ovom javnom preduzeću.

Zahtevi za zakup pijacnih tezgi podneti 24. aprila 2024. godine moraju biti potvrđeni uplatom najkasnije do subote, 27. aprila 2024. godine. U suprotnom, tezge će biti ponovno dostupne i potencijalno izdate drugim zainteresovanim licima.

Zainteresovana lica koja do sada nisu koristila usluge JKP “Tržnica” Niš biće blagovremeno pozvana da učestvuju u postupku  i lcitacije za odabranu tezgu. Uprava preduzeća i komisija za dodelu prodajnog mesta ponovo pozivaju sve subjekte zainteresovane za zakup pijacnih tezgi da se jave i podnesu zahtev.

Zahtev za zakup željene tezge podnosi se u formi obrasca i može se predati na pijaci “Tvrđava”, u kancelariji naplate u hali za sir.
Obrasci zahteva mogu se preuzeti putem zvaničnog sajta preduzeća ili na adresi JKP “Tržnica” Niš, Đuke Dinića broj 4.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde