Naslovna Društvo Klinički centar zaposlio 13 najboljih studenata Medicinskog fakulteta za stalno

Klinički centar zaposlio 13 najboljih studenata Medicinskog fakulteta za stalno

0
13 najboljih studenata Medicinskog fakulteta za stalno
13 najboljih studenata Medicinskog fakulteta za stalno foto: GP018

Podeljeni su ugovori o radu na neodređeno vreme još jednoj generaciji najboljih diplomaca niškog Medicinskog fakulteta. Oni su juče zvanično započeli svoj stalni radni odnos u Univerzitetskom kliničkom centru Niš.

Ugovore za 13 lekara, svečano je uručio prvi čovek UKC Niš, prof. dr Zoran Perišić koji im je tom prilikom poželeo svu sreću u daljem radu i usavršavanju.

Potpisivanje ugovora
Potpisivanje ugovora foto: UKC Niš

„Vi ste važni i bitni za budućnost ove zdravstvene ustanove. Voleo bih da vam kažem, kao neko ko je dugo u našem poslu, da ono što investirate u sebe od početka , zauvek ostaje vaše i niko vam to ne može oduzeti. Budite svoji i budite svesni toga da će najveći deo vaše karijere isključivo zavisiti od vas i vašeg rada i truda“, rekao je u svom obraćanju mladim lekarima prof. dr Zoran Perišić.

Vidno zadovoljni, novozaposleni mladi lekari svesni prilike i poštovanja koje im je država ukazala, veruju da neće izneveriti očekivanja i da će s ponosom braniti čast belog mantila u Srbiji, navode iz Kliničkog centra.

Inače, od juna 2018.godine do danas, u okviru zapošljavanja najboljih diplomaca Medicinskih fakulteta u Srbiji u UKC Niš radni odnos na neodređeno vreme, zasnovala su 152 lekara. Ovaj projekat pokrenulo je Ministarstvo zdravlja i Vlada Republike Srbije

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde