Naslovna Društvo SPS i JS lista br.4

SPS i JS lista br.4

0

Gradski Portal 018  – 19.03.2016

„Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)“ – Ukoliko Gradska izborna komisija potvrdi ovu listu, na glasačkom listiću za Skupštinu grada Niša oni će biti na mestu broj 4.

Prvi na listi je član Predsedništva SPS i aktuelni predsednik Skupštine Grada Mile Ilić, koji kaže da među kandidatima za odbornike ima „još dosta uglednih niških intelektualaca i prepoznatljivih Nišlija iz raznih sfera društvenog života“.

Žarko Ranković je nosilac liste ove stranke u Medijani, dok će prvi na listi SPS u Paliluli biti aktuelni većnik Srđan Vasković, u Crvenom Krstu Živomir Jovanović, donedavni načelnik Školske uprave u Nišu, a u Panteleju aktuelni predsednik opštine Srđan Savić. Lista za Nišku Banju, kako je rekao Ranković, još nije sastavljena i više informacija o SPS u toj Opštini znaće se u narednom periodu.

Od izbora 2008. SPS je u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom Dragana Markovića Palme. Tako je i ovog puta, a lider ove stranke u Nišu Božidar Ilić, kaže da očekuje i 30% bolji rezultat u odnosu na prošle izbore.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde