Naslovna Društvo Ryanair ponovo uvodi letove za Stokholm iz Niša

Ryanair ponovo uvodi letove za Stokholm iz Niša

0
Aerodrom Konstantin Velik
Aerodrom Konstantin Veliki foto: GP018

Nakon kratke pauze, irski avio-prevoznik Ryanair najavio je ponovno uspostavljanje letova za Stokholm Arlandu iz niškog aerodroma. Ova vest obradovala je putnike željne povoljnih putovanja ka popularnoj skandinavskoj destinaciji.

Prema najavama objavljenim na portalu Fly from Niš, Ryanair će početi sa letovima od 15. marta, obezbeđujući redovne linije ka Stokholmu tokom zimske i letnje sezone. Avioni će sletati i poletati iz Niša svakog petka i nedelje tokom zimske sezone, dok će tokom letnjeg rasporeda letenja biti prilagođen, sa letovima svakog ponedeljka i četvrtka.

Cene karata za ovu atraktivnu destinaciju iznose već od 22,91€, što će svakako obradovati putnike koji traže ekonomska putovanja. Karte se mogu kupiti putem zvaničnog sajta Ryanair-a, ali i direktno na aerodromu Konstantin Veliki Niš, kao i u ovlašćenim turističkim agencijama.

Pored Stokholma, Ryanair će takođe nuditi letove ka drugim popularnim destinacijama poput Beča, Malte i Krfa, što dodatno obogaćuje ponudu letova iz niškog aerodroma i pruža više mogućnosti za putovanja ka različitim destinacijama u Evropi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde