Naslovna Društvo Pogledajte spot Modiglianija – Uspavana Dolina, za koji kritičari kažu da je...

Pogledajte spot Modiglianija – Uspavana Dolina, za koji kritičari kažu da je remek-delo (VIDEO)

0

„Uspavana dolina“ pesma benda „Modigliani“ promocija održana je u galeriji DMV-a u Nišu 22. aprila. Spot je snimljen u duhu neo-noara, sa elementima stimpanka, poetskog ekspresionizma i nadrealizma. Spada u najskuplji projekat zadnjih 10-ak godina i već se u krugovima kritičara govori o remek-delu.

Članovi benda „Modigliani“ pozivaju sve ljude da odgledaju ovaj spoti, kao i da ostave svoj komentar ispod pesme. 

Aleksandar Todorović foto: fb arhiva

„Priča je o paradoksima ko smo to mi sami, o ljubavi prema ženi, porodici, o mladosti, o ljubavi prema životu i starim dobrim vremenima, kao i onima koji nisu više sa nama. Bez erotike, politike – samo emocija i sećanja. Najviše govori o izgubljenoj empatiji, koja je sa progresom moderne tehnologije nestala među ljudima. Zato je i radnja smeštena u neko Viktorijansko doba“, otkriva Aleksandar Todorović Modigliani.

Aranžman za pesmu je uradio Saša Ristić, gitare je svirao Dragan Jovanović Krle iz benda „Generacija 5“. Kompoziciju, tekst i režiju spota potpisuje Aleksandar Todorović Modigliani. Producenti spota su Milan Petrović i pokojni Minja Marković iz „Lutajućih srca“. Bend čini i Dejan Todorović.

Članovi benda „Modigliani“ pozivaju sve ljude da odgledaju ovaj spoti, kao i da ostave svoj komentar ispod pesme. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde