Naslovna Društvo Otvoren konkurs za 8. Medijana Balkanrock festival 2017

Otvoren konkurs za 8. Medijana Balkanrock festival 2017

0

Gradski Portal 018 – 16.05.2017

U cilju promovisanja rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova Gradska opština Medijana raspisala je konkurs za učešće neafirmisanih autorskih bendova na osmom Medijana Balkanrock Festivalu koji će se 17. juna održati na amfiteatru na Keju.

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja koji nemaju zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama). Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta, koji će izvesti u afiteteatru na Keju.
Zainteresovani bendovi treba da pošalju tri autorska snimka (kvalitet nije bitan), kao i tekstove tih pesama i kraću biografiju uz obavezan kontakt telefon predstavnika grupe na adresu: medijana@balkanrock.com .
Prva tri plasirana benda, po oceni stručnog žirija i publike, dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova sa snimljenim materijalom. Pored kompilacijskog diska, prvoplasirani bend dobiće snimanje spota i učestvovaće na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi. Bendovi koje žiri odabere da se takmiče na Festivalu, potpisuju ugovor o saradnji sa Gradskom opštinom Medijana. Konkurs je otvoren do 05. juna 2017. godine, a rezultati konkursa biće objavljeni 10. juna.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde