Naslovna Niš Održan XVIII međunarodni plivački miting Trofej Cara Konstantina.

Održan XVIII međunarodni plivački miting Trofej Cara Konstantina.

0
U izuzetno jakoj konkurenciji od 374 plivača iz 23 klubova, najuspešniji su Stanković Strahinja iz P.K. Sveti Nikola u muškoj i Petković Iva iz P.K. Leskovac u ženskoj konkurenciji koji su proglašeni za najbolje takmičare mitinga.

P.K. Sveti Nikola osvojio je ukupno 56 medalja (22 zlatne, 13 srebrnih i 21 bronzanu).

Najmlađi takmičari foto: GP018
Medalje za najtrofejniji niški plivački klub osvojili su: Stanković Strahinja, Djordjević Nikola, Ćirić Tadija, Milošević Vuk, Tošić Ilija, Stojić Uroš, Djordjević Željko, Laković Aleksandar, Nikolić Vuk, Živković Luka, Jovanović Veljko, Petrović Vasilije, Spasić Ognjen, Gocic Andrej, Mitić Slaviša, Jelić Kosta, Nikolić Veljko, Nikolić Mina, Djordjević Petra, Stajić Ana, Stanojević Nina, Živković Petra, Jovanović Marijana i Marinković Lena.
Nagradu za najmlađeg učesnika u muškoj i ženskoj kategoriji osvojili su Gocic Lazar iz P.K. Sveti Nikola i Dobrić Ines iz P.K. Leskovac!
Izuzetno smo zadovoljni samom organizacijom mitinga i odazivom učesnika. Što se rezultata naših plivača tiče, ovo je bilo jedno od kontrolnih takmičenja za državno prvenstvo koje nas očekuje krajem jula, tako da moramo biti zadovoljni isplivanim vremenima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde