Naslovna Bela Palanka Na inicijativu dece Opština Bela Palanka donirala nove golove u srednjoj školi...

Na inicijativu dece Opština Bela Palanka donirala nove golove u srednjoj školi ,,Niketa Remezijanski’’

0
Goran Miljković, deca i novi golovi
Goran Miljković, deca i novi golovi foto: Opština Bela Palanka

Na inicijativu dece koja svoje slobodno vreme provode na sportskim terenima u belopalanačkoj srednjoj školi, danas su ovi tereni upotpunjeni novim golovima za fudbal. Pre nekoliko dana na adresu lokalne samouprave stigao je dopis koji su potpisali mališani koji se rekreativno bave fudbalom u kojem su zatražili da se postojeći golovi na terenu Srednje škole ,,Niketa Remezijanski’’ zamene novim.

Deci je ova želja ispunjena i ovoj školi, a pre svega deci su uručeni novi golovi.

Goran Miljković sa decom
Goran Miljković sa decom foto: Opština Bela Palanka

’’Mi smo ove golove obezbedili iz donacije, hvala deci na ovakvoj inicijativi i pozivam i ostalu decu ali i građane da svojim predlozima i sugestijama unaprede život u Beloj Palanci’’ kaže predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković .

’’Apelujem na sve koji koriste ove terene da čuvaju imovinu ne samo ovde u srednjoj školi već svuda. Već od sutra će glavna kapija biti zaključavana kako bi se tokom noći sprečio ulazak na ove terene automobilima’’ kaže Miljković.

Pored golova u narednom periodu biće postavljeni i stubovi za rasvetu, kako bi oni koji se bave ovde sportom, istim mogli da se bave i naveče. U planu je zamena i oštećenih koševa na ovim terenima, ali i dodatno uređenje celokupnog dvorišta ove škole.

Delegacija sastavljena od dece, uglavnom iz naselja oko srednje škole, dočekala je predsednika opštine i svi su oni izrazili su zahvalnost što su dobili nove golove.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde