Naslovna Niš Miloš Vučević predsednik Srpske napredne stranke posetio Niš (Video)

Miloš Vučević predsednik Srpske napredne stranke posetio Niš (Video)

0
Miloš Vučević i Dragoslav Pavlović
Miloš Vučević i Dragoslav Pavlović foto: GP018

Danas je u prepunoj sali Oficirskog doma u Nišu održan veličanstveni skup koalicione liste „Aleksandar Vučić – Niš sutra“. Na skupu su pored predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića i predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića, govorili i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, kao i prvi na listi „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ Dragoslav Pavlović.

Dragoslav Pavlović
Dragoslav Pavlović foto: GP018

Uputili su poziv svim Nišlijama da glasaju za zajedničku listu „Aleksandar Vučić – Niš sutra“, jer je to u najboljem interesu Srbije i upravo na taj način glasamo za budućnost i stabilnost naše zemlje i da samo ujedinjeni možemo da očekujemo prosperitet.

Obraćanje Miloš Vučević
Obraćanje Miloš Vučević foto: GP018

„To nisu izbori na kojima se odlučuje o lokalnoj politici i samo o komunalnim pitanjima, jer opozicija protiv koje se borimo nije tu da bi predstavila plan, program, viziju jer to nema, već da bi zaustavila razvoj Srbije. Oni su tu da bi od neke lokalne samouprave krenuli u rušenje Vučića i SNS, i svih naših koalicionih partnera koji su napornim radom doveli do toga da je Srbija pobednička zemlja u svim sferama“, rekao je Vučević.

„Idemo do najubedljivije pobede 2. juna! Nema predaje i nema povlačenja! Živeo Niš! Živela Srbija!“

#Politika 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde