Naslovna Društvo Maturanti niških Gimnazija obeležili poslednji školski dan žurkama

Maturanti niških Gimnazija obeležili poslednji školski dan žurkama

0
Maturanti Niš 2024
Maturanti Niš 2024 foto: GP018

Maturantima niških gimnazija obeležili su poslednji školski dan. Obučeni u istim majicama, uz organizovanu žurku u dvorištima škola, oni su se oprostili od školskih klupa. Kao poslednju uspomenu na drugarstvo i provdeno zajedničko vreme, stavljali su potpis jedni drugima, a u tome su im se pridružili i profeesori.


„Ovo je bio jedan od najlepših perioda u mom životu“, rekla je jedna od maturantkinja. „Današnji dan je poseban jer slavimo sve što smo postigli, ali i jer se opraštamo od škole i prijatelja. Potpisi na majicama su uspomena koja će nas zauvek podsećati na ove dane.“

Luka Stojančić završio je specijalno odeljenje za IT sektor u Gimnaziji „Bora Stanković“. Ovo za njega, ali i za ostale školske drugare nije kraj školovanja. Čeka ih priprema za prijemne ispite i upis na željene fakultete. Školu će pamtiti po aktivnostima koje im je pružila.

Luka Stojančić
Luka Stojančić foto: GP018

„To je jedan od razloga zašto sam upisao Gimnaziju ‘Bora Stanković’ i ova škola je ispunila moja očekivanja. Prvo polugodište uglavnom učimo, ali je drugo ispunjeno mnogobrojnim aktivnostima. Najbolje mesto gde pokažemo sve sfere našeg obrazovanja su ‘Borini dani’,“ kazao je Luka i dodao: „Teško je upisati ovu školu, ovde uče najbolji đaci, ali je društvo zato bilo odlično.“

I Živojin Milojević iz iste Gimnazije će školovanje pamtiti po stečenim znanjima, ali i po dobrim profesorima i dobrom društvu.

Živojin Milojević
Živojin Milojević foto; GP018

„Pamtiću školu i po svim sportskim manifestacijama i po nezaboravnim druženjima“, rekao je Živojin.

Profesori koji su bili prisutni, ponosni na svoje učenike koji su izrasli u mlade odrasle osobe spremne za nove izazove, jer  današnji događaj označava kraj jednog poglavlja, ali i početak novog za maturante niških gimnazija.

Učenicima završnih razreda trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola poslednji nastavni dan je petak, 31. maj.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde