Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

0
ilustracija / foto: Naissus

Ulica Ćirila i Metodija br. 19.Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze za broj 19 biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ćirila i Metodija (prema Domu zdravlja).

Ulica Mokranjčeva bb.

Nastavak radova u Mokranjčevoj ulici. Zbog povezivanja novoizgrađene vodovodne mreže na raskrsnici, bez vode je vrtić“Crvenkapa“, koji koristi tehničku vodu i kao takva nije za piće. Za vreme dok traju radovi, auto-cisterna sa pijaćom vodom za snabdevanje vrtića, boraviće na toj lokaciji. Naselje Vinik, ulica kod II pumpne stanice.

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu naselja, ulica kod II pumpne stanice.

Ulica Jelene Glavaški br. 33.

Danas se nastavljaju radovi u ulici Jelene Glavaški ispred broja 33. Zbog popravke vodovodne mreže moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Jelene Glavaški (prilaz).

Naselje Nikola Tesla, ul. Inženjera Vladimira Jasića bb.

Vlažna zemlja na ulazu u objekat“Elektrodistribucije“, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Inženjera Vladimira Jasića.

Bulevar Medijana, ulica Branka Ćopića br. 29.

Voda izbija na trotoar, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Branka Ćopića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde