Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

KVAR NA UGLU ULICA RENTGENOVE I DRAGIŠE CVETKOVIĆA

Voda na zelenoj površini, potreban je iskop na uglu ulica Rentgenove i Dragiše Cvetkovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Rentgenovoj i delu ulice Dragiše Cvetkovića.

KVAR U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Curenje većeg intenziteta, neophodan je iskop u ulici Petra Aranđelovića, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Aranđelovića.

POPRAVKA KVARA U ULICI IVANA GORANA KOVAČIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ivana Gorana Kovačića, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića.

KVAR NA MRAMORSKOM BRDU

Voda puni šahtu, potreban je iskop na Mramorskom brdu, kod rezervoara. Zbog popravke prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor i na Mramorskom brdu.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE SELA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvog i drugog ventila u selu Donja Trnava – u ulici Maršala Tita br. 8, zatim u selu Trupale – u ul. Cara Lazara, u Bubanj selu – ul. Maršala Tita, selu Čokot – ul. 29. Novembra i Mramorskoj. Planirane su intervencije po šahtama u selu Popovac, u ulicama: Milutina Stojiljkovića, Jablaničkoj, Dragoljuba Đorđevića i Železničkom naselju. Nastavljaju se radovi u selu Prosek, zamena šiber ventila kod manastira. Ukoliko vremenski uslovi dozvole obavljanje radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Radovi na uglu ulica Rentgenove i Dragiše Cvetkovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde