Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

KVAROVI NA MREŽI U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, nužni su iskopi na više mesta: kod trafoa, u ulici Svetog Alimpija, i poravka veze kod crkve. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

KVAROVI NA MREŽI U SELU GABROVAC

Voda na ulici, potrebni su iskopi u selu Gabrovac, u ulicama: 22. Decembar i Mramorskoj. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gabrovac.

INTERVENCIJA U ULICI VOJVODE GOJKA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vojvode Gojka, kod diskonta“Metla“, pored raskrsnice sa ulicom Vojvode Putnika. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Gojka.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Svetosavskoj, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetosavskoj, ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

VODA NA ASFALTU U GORNjEM MEĐUROVU

Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornje Međurovo, u ul. Videna Kostadinovića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Videna Kostadinovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Gornje Međurovo.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U SELIMA TRUPALE, VRTIŠTE I NIŠKOJ BANjI

Voda curi na prvim ventilima u selima Trupale (Trg Oslobođenja br. 36a), Vrtište (Vožda Karađorđa br. 7), Niškoj Banji (Carigradska br. 33). Zbog ospsobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde