Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

Kvar na uglu ulica Blačke i Bregalničke

Usled obilnog curenja, voda je sinoć zatvorena na uglu ulica Blačke i Bregalničke. Zbog iskopa i popravke priključne veze ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Blačkoj i Bregalničkoj.

Kvar na priključnoj vezi u naselju 9. Maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u naselju 9. Maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, na prostoru od kružnog toka u centru naselja do nadvožnjaka i Pločničke ulice.

Nastavak radova u selu Popovac

Nastavak radova od prethodnog dana u selu Popovac, na uglu ulica Borisa Kidriča i Poljske. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 17 sati u delu sela, u ulicama: Borisa Kidriča, Poljskoj, Baštovanskoj, Maršala Tita i delu Mileta Đurđanovića.

Nastavak radova u selu Supovac

Iz tehničkih razloga su odloženi radovi prethodnog dana u selu Supovac. Zbog iskopa i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u celom selu, nakon potrošene količine vode iz rezervoara.

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u selu Mramor, Mramorskom brdu i Batušinačkom putu

Nastavljaju se radovi na popravci prvih ventila u selu Mramor, Mramorskom brdu i na Batušinačkom putu bb. Zbog kvarova i popravke priključnih veza, moguć je kratki prekid vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Mramor, Mramorskom brdu i za korisnike na Batušinačkom putu.

Radovi na priključnim vezama u selima Divljana i Dolac

Tokom dana obavljaće se popravke na prvim ventilima u selima Divljana i Dolac. Zbog osposobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim selima Divljana i Dolac.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde