Naslovna Društvo KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

0

Selo Pasi Poljana, ulica Učitelja Spiridona br. 21. -Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode do 15 sati biće deo ulice Učitelja Spiridona, kod broja 21.

Selo Suvi Do, Ulica Crnotravska br. 10.

Nastavak radova od juče u Suvom Dolu, u Crnotravskoj ulici, kod broja 10. Zbog ručnog iskopa na popravci oštećenja mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu sela Suvi Do (ulica Crnotravska).

Tvrđava, meteorološka stanica.

Kvar na priključnoj vezi. Zbog radova na popravci servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje za meteorološku stanicu.

Bulevar Medijana bb (prodavnica Auto Beli).

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike samo na toj adresi.

Selo Popovac, Ulica Dragoljuba Đorđevića br. 108.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na mreži moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dragoljuba Đorđevića, kod broja 108.

Naselje Ratko Jović, ulica Aleksandra Stojanovića br. 45.

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Aleksandra Stojanovića, kod broja 45.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde