Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
foto: JKP Naissus

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na uglu ulica Mladih i Jeronimove. Zbog osposobljavanja deoničnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Mladih.

Selo Mramor

Voda na površini, nužan je iskop u selu Mramor, pored pijace. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor.

Naselje Mramorsko brdo

Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu preko puta radnje“Simpo“ . Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Selo Medoševac, ul. Trg republike br. 77

Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u ulici Trg republike, kod broja 77. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Trg republike.

Selo Medoševac, ul. Maršala Tita br. 29

Voda u dvorištu ispred šahte, nužan je iskop u ulici Maršala Tita br. 29, u selu Medoševac. Ukoliko se budu izvodili radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Maršala Tita (na pomenutoj adresi i okolnim domaćinstvima).

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 68

Kvar u šahti, potreban je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 68, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za pomenutu adresu i moguć prekid u okolnim domaćinstvima u delu ulice Mileta Đurđanovića.

Selo Hum, ulica Pobede

Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Pobede, u selu Hum. Zbog složenog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Pobede.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde