Naslovna Društvo KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

0

Selo Miljkovac – Kvar na vodovodnoj mreži, voda izbija u njivu. Zbog radova na popravci oštećenja u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za meštane u delu sela do mosta. Za vreme dok traju radovi prisutna je auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom u delu sela gde je obustavljeno vodosnabdevanje

Ulica Slobodana Penezića Krcuna br. 12.

Kvar na vodovodnoj mreži, voda na ulici i u dvorištu korisnika. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slobodana Penezića Krcuna.

Selo Popovac, ul. Maršala Tita br. 67.

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Maršala Tita.

Pasi Poljana, ul. Vladislava Ribnikara (prilaz br. 41 – 43).

Voda na ulici, kvar na kapi servisnog ventila. Zbog radova na popravci priključne veze potrebno je raskopavanje i moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Pasi Poljana (ul. Vladislava Ribnikara – prilaz).

Gornja Vrežina, kod“BMW“ servisa.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina, kod“BMW“ servisa.

Bulevar Medijana.

Nakon završenih obimnih radova na sanaciji složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini crkve Sv. Vasilija Ostroškog), juče se krenulo sa upuštanjem vode i danas do kraja dana se očekuje normalizacija pritiska i vodosnabdevanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde