Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus : kvarovi na vodovodnoj mreži i prekid u vodosnabdevanju.

POPRAVKA KVARA NA UGLU RENTGENOVE ULICE I DRAGIŠE CVETKOVIĆA

Voda sa ulice puni šahtu PTT-a, nužan je iskop na uglu ulica Rentgenove i Dragiše Cvetkovića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Rentgenovoj ulici, delu ulice Dragiše Cvetkovića, a moguć je prekid u ulicama: Pasterova, Ljudevita Gaja, dr Milutina Ivkovića, Velikotrnavska.

RADOVI NA UGLU ULICA MILANA ANDONOVIĆA I TEMSKE

Voda na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Milana Andonovića i Temske. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Bitoljskoj, Vojnika Radeta Bogdanovića i Antonija Hadžića.

INTERVENCIJA U SELU ĆURLINA

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Vlajka Vasića kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Ćurlina.

POPRAVKA MREŽE U SELU KRUPAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Banjica kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Krupac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Potrebna je zamena prvih ventila u selu Krupac, u naselju Deveti maj – Sime Dinića 90. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Donji Komren – Mladosti 64 i 89, Miladina Popovića 3A, Braće Vuksanović 22a, Dobrosava Jovanovića Stanka 7 i 19, Miroljuba Mitića 1, Pohorska 23, u naselju Pasi Poljana – Bojnička bb, Filipa Filipovića 9a, Petra Aranđelovića 3, na bul. 12. Februar 6 i 149, Branka Miljkovića 150, Krste Stefanovića 16, Bosanska 1 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde