Naslovna Društvo Humanitarni Bazar Ručnih Radova za Dan Žena na Trgu Stevana Sremca

Humanitarni Bazar Ručnih Radova za Dan Žena na Trgu Stevana Sremca

0
8. MART HUMANITARNI BAZAR RUKOTVORINA

U susret Međunarodnom Danu Žena, udruženje „Višnja“ u saradnji sa udruženjem DAN organizuje humanitarni bazar ručnih radova, podržan od strane Opštine Medijana. Ovaj inspirativni događaj biće održan na Trgu Stevana Sremca dana 08. marta 2024. godine. U vremenskom periodu od 09:00 do 18:00.

Svi su pozvani da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi koja ima za cilj prikupljanje sredstava za podršku udruženju DAN i njihovim aktivnostima usmerenim ka pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Uz podršku Opštine Medijana, bazar će biti prostor gde će se lokalni umetnici i zanatlije okupiti da ponude svoje ručno izrađene proizvode.
Posetioci će imati priliku da istraže široku paletu jedinstvenih proizvoda, uključujući ručno rađeni nakit, odeću, dekorativne predmete i još mnogo toga. Svaki kupljeni proizvod će doprineti humanitarnoj misiji, obezbeđujući podršku udruženju „Višnja“ i udruženju DAN, te pružajući pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Očekuje se prisustvo zvaničnika Opštine Medijana koji će podržati ovaj događaj, kao i brojnih posetilaca koji žele da daju svoj doprinos humanitarnoj inicijativi. Bazar će biti otvoren u 9 časova i trajati će tokom celog dana.

Pozivamo sve građane da se pridruže ovoj inicijativi, uživaju u bogatom izboru ručnih radova i zajedno doprinesemo stvaranju pozitivnog uticaja u našoj zajednici.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde