Naslovna Društvo Humanitarna licitacija na keju: Za pomoć profesorki kupite patike Teodosića, knjige, vaučere…

Humanitarna licitacija na keju: Za pomoć profesorki kupite patike Teodosića, knjige, vaučere…

0
Licitiraj na keju
Licitiraj na keju foto: Studentske Asocijacije Nova

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta i Studentska asocijacija „Nova“ organizuju humanitarnu akciju pod nazivom „Licitiraj na keju“. Licitacija će biti održana 19. juna u 19 sati, a prikupljeni novac će ići na lečenje profesorke Jadranke Đurović Todorović.

Na licitaciji će se naći patike koje potpisuje proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić, potpisan dres fudbalera „Radničkog“, novi roman leskovačkog autora Alekse Kostadinovića „Zima crvenog snega“, izleti, frizerske i kozmetičke usluge, vaučer iznenađenja i još mnogobrojni proizvodi i usluge.

Novac prikupljen ovim putem biće namenjen lečenju redovnog profesora Ekonomskog fakulteta, prof. dr Jadranke Đurović Todorović, kojoj je dijagnostikovan difuzni B – krupnoćelijski limfom, a novac joj je potreban za lečenje u inostranstvu.

„Pozivamo sve ljude dobre volje i velikog srca, da 19. juna dođu na Amfi nišavskog keja i podrže akciju. Pomozite nam da zajedno obezbedimo sredstva za lečenje naše profesorke i time pošaljemo poruku humanosti“, navode iz Studentske asocijacije „Nova“.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na licitaciju, mogu pomoći slanjem SMS poruke sadržine 266 na 3800.

Akcija „Licitiraj na keju“ ima dugu tradiciju, a humani studenti su do sada pomogli mnogima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde