Naslovna Društvo DVOJICA NIŠLIJA U FINALU POPULARNOG KVIZA: Niški veterinar osvojio kviz “Najslabija karika”

DVOJICA NIŠLIJA U FINALU POPULARNOG KVIZA: Niški veterinar osvojio kviz “Najslabija karika”

0
Zanimljiva je bila poslednja epizoda kviza “Najslabija karika” posebno za gledaoce iz Niša. Imali su puno razloga da navijaju jer su čak dva takmičara iz Niša izbacila sve ostale i našli se u finalu. U završnici nije bilo potrebe da se navija, bilo je svejedno da li će da pobedi u ovom gradu poznati veterinar Raša ili nekadašnje TV lice, a sada portparol u GO Crveni krst Saša Stamenković.

Više sreće u završnici imao je veterinar Radovan Milivojević, odneo je pobedu i osvojio nagradu od 162.000 dinara.

Milivojević je već veteran u svetu kvizova. Pre osamnaest godina, bio je u finalu kviza “Najslabija karika”, gde je izgubio od drugog Nišlije.

Takođe, učestvovao je i u drugim popularnim kvizovima kao što su “Sam protiv svih”, “Stigni me ako me znaš”, a gledaoci će ga uskoro imati prilike da vide i u kvizu “Milioner”.

Raša,foto:printscreen tv prva

Pre nekih 18 godina sam izgubio u finalu tada “Najslabije karike”, evo sada sam pobedio. Čuo sam se sa suprugom i ona me je u šali pitala gde ću da je vodim, evo ja sada javno kažem da će ona izabrati destinaciju. Ono što smo nekada planirali pa nismo stigli to ćemo zasigurno sada“, kazao je Raša nakon pobede.

Nije odneo pobedu, ali je pokazao odlično znanje.

Saša Stamenković,foto:printscreen tv prva

“Sreća je bila glavni faktor ovde, u finalu je bilo nategnuto, na kraju sam imao malo manje sreće sa pitanjima, tako da je protivnik pobedio sasvim zasluženo”, kazao je Saša Stamenković.

Kviz “Najslabija karika” ima devet rundi u kojima takmičari odgovaraju na pitanja iz različitih oblasti. Na kraju svake runde, takmičari glasaju za onog člana tima koji smatraju najslabijom karikom. U završnici, ostaju dva takmičara koji se bore za pobedu i glavnu nagradu.


Ovaj kviz je ne samo test znanja, već i strategije i taktike, a Radovan i Saša su pokazali da su dobri takmičari koji su zasluženo svojili i srca publike.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde