Naslovna Društvo Dragana Mirković se odrekla zarade na turneji – Lično ću davati po...

Dragana Mirković se odrekla zarade na turneji – Lično ću davati po milion dinara

0
Dragana Mirković PROMO KONCERT NIŠ

Pevačica organizuje humanitarnu turneju „Do poslednjeg daha“ – informacije o karakteru turneje krila i od kolega! Koncert u Nišu biće održan 15. marta u Hali Čair.

Pevačica Dragana Mirković važi za jednu od najvoljenijih domaćih zvezda, a svoju humanost je dokazala nebrojeno puta. Organizovala je humanitarne koncerte za pomoć osobama sa invaliditetom, uplaćivala novac humanitarnim organizacijama, a sada je, u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srbi za Srbe, najavia turneju „Do poslednjeg daha“ – odreći će se zarade sa cele turneje, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe.

Dragana Mirković foto: fb Dragana Mirković

„Moje kolege još uvek ne znaju za ovo, ja nisam ništa pričala baš iz razloga da se ne misli da se radi lične moje promocije. To je prvo što sam zahtevala i da ne moramo na početku to da kažemo, ali verujem da će mene moje kolege podržati i da ima divnih ljudi među njima“, rekla je pevačica otkrivajući da je „najvažnija informacija“, tačnije ova vezana za humantiranu stranu, izostavljena kada je najavljivala koncerte“. Naša je želja da podsetimo te porodice kad sve bude gotovo i da ih ja lično upoznam. Ovo je nešto mnogo veće jer nisam sama, imam HO Srbi za Srbe. Milion dinara od svojih koncerata, lično mojih, doniram. Potrebni su sponzori da što više sakupimo novca“, rekla je Dragana i dodala:

„Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gde sam pomogla sa 10 hiljada maraka samohranom ocu sa devetoro dece.

Tako će biti i na drugim koncertima u regionu. Sa organizacijom Srbi za Srbe sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrebljeni da obezbede krov nad glavom najugroženijim porodicama“, rekla je Dragana zahvaljujući čijem činu će svaki kupac karte za njene koncerte sada postati i dobročinitelj.

„Meni je uvek srce puno kada mogu da podelim sreću jer je to jedina stvar na svetu koja se uvećava kad se deli“, rekla je Dragana kojoj su oči bile pune suza na samom početku konferencije zbog videa koji je prikazao dečicu kojoj će biti uzgrađena kuća zahvaljujući njoj.

Srbi za Srbe

Ispred organizacije Srbi za Srbe obratio se bivši vaterpolista, preduzetnik Aleksandar Njegovan koji je dugogodišnji član organizacije i neko ko je bio spona za saradnju sa Draganom.

„Ja neko ko ima 29 godina, pratio sam njen rad samo putem malih ekrana i preko medija. Ovo je istina jedina i mora da se zna. Ta čuvena trojka iz bloka. Na moj prvi poziv Dragana se odazvala iako nije znala ko sam i šta sam i bez imalo premišljanja rekla da, ja dolazim i tada je krenula ta neverovatna energija i priča. Ja sam Draganu pozvao i pitao je: Da li ćemo da radimo humanitarni koncert u Areni, Dragana je posle jednog dana i zvala i rekla ‘što bismo radili 2,3 koncerta, kad možemo čitavu turneju!“.

„Ovo nikada nije zabeleženo u istoriji i želim da se zahvalim našoj velikoj zvezdi što je pokazala da je i veliki čovek. Ovo niko pre nije uradio i ponosan sam što je znam i što je neko ko podržava ono što radimo. Ona ne samo što daje po milion dinara po koncertu, već je otvorila vrata za sve ljude koji žele da pomognu da dobiju mesto u okviru njenih koncerata“.

Karte za koncert u Nišu mogu se kupiti u Knjižare Indigo i tickets.rs  

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde