Naslovna Društvo Dan otvorenih vrata NTP Niš i Nauk nije bauk

Dan otvorenih vrata NTP Niš i Nauk nije bauk

0
Dan otvorenih vrata NTP Niš i Nauk nije bauk
Dan otvorenih vrata NTP Niš i Nauk nije bauk

Ovogodišnji festival Nauk nije bauk, koji organizuje Gimnazija “Svetozar Marković” Niš, uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš biće posvećen promociji nauke, inovacija i preduzetništva među srednjoškolcima i studentima. Ukoliko želite da čujete više o povezanosti naučnih oblasti kao što su fizika i matematika sa mnogim fenomenima iz različitih oblasti, među koje spada i IT, ne propustite priliku da budete naši gosti!

Poseban segment biće posvećen Danu otvorenih vrata NTP Niš, koji ovu manifestaciju značajno izdvaja u odnosu na pređašnje. To će biti jedinstvena prilika da se svi zainteresovani upoznaju sa timom NTP Niš, čuju našu priču i da saznaju kako nastaju jedinstveni inovativni prozvodi. Vrata naših članova biće otvorena za sve radoznale entuzijaste od 13.30 do 15.00 časova, tako da vas pozivamo da nam se pridržite u ovom terminu i ispratite događaj.

Dan otvorenih vrata NTP Niš i Nauk nije bauk
Dan otvorenih vrata NTP Niš i Nauk nije bauk

 Kompanije koje će u toku sutrašnjeg dana otvoriti svoja vrata posetiocima biće: Webelinx Games, Trustcode Solution, Kredium, Železničar soft, Canandi, ITC Studio, Veejai, Mikrobiznis CNC, CarSync, Naissus tehnologije, Logik, Nais Robotics, Scheme, Senis…

Od 18 do 19 časova biće održana i panel diskusija na temu Inovaciono preduzetništvo: Od ideje do startapa čiji će fokus razgovora biti usmeren ka razvojnom putu naših uspešnih startap kompanija, saradnji nauke i privrede kao i iskustvima sa kojima se su se susreli prilikom ulaska u inovativne vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde