Naslovna Niš Aleksandar Vučić: Teško ću podneti ukoliko naprednjaci ne pobede na loklalnim izborima...

Aleksandar Vučić: Teško ću podneti ukoliko naprednjaci ne pobede na loklalnim izborima u Nišu 2. juna

0
Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić foto: GP018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na TV Pink da će teško podneti ukoliko naprednjaci ne pobede na lokalnim izborima u Nišu 2. juna.

Vučić je objasnio da je to rekao i na jednom od sastanaka.

Aleksandar Vučić i Miloš Vučević foto: insta. Miloš Vučević

„Ja sam to rekao na jednom sastanku zašto bih lično teško podneo da ne pobedimo na izborima u Nišu. Teško bih podneo da ne pobedimo u Nišu zato što sam u Nišu proveo više u poslednjih 10 godina nego što su svi predsednici i premijeri proveli u Nišu od 1945. godine na ovamo, svi oni zajedno. Deset fabrika, lično sam učestvovao u dovođenju u Nišu… Tamo imamo kompletno novu listu, nema nikog od ranije. Moraju da razgovaraju sa ljudima, ih čuju… Ko god da pobedi imaće priliku da upravlja, čestitaćemo, pa ćemo videti kako će da vode grad“, dodao je Vučić.

On je iatakao da su primanja zaposlenih u svim gradovima drastično porasla, ali i da je najveći skok u Nišu.

Novac
Novac foto: GP018

“Prosečna plata 2012. u Nišu bila je 316 evra, sada je 150 odsto veća, u Beogradu 120 odsto. U Novom Sadu je 125 odsto veća plata. Brže je rasla plata u Nišu, nego u Beogradu i Novom Sadu. Neće ljudi da vam kažu da je u Nišu bilo mnogo nezaposlenih. Teško bih podneo da ne pobedimo na izborima u Nišu, jer sam proveo više u Nišu, nego svi predsednici i premijeri zajedno od 1945. godine”, rekao je Vučić.

On je naveo da je u Nišu najviše investirano.

Fabrika Palifinger
Fabrika Palifinger

“Deset fabrika i investicija lično sam učestvovao u donošenju. Sada se gradi Palfinger i Ariston. Pre toga Džonson elektrika. Niš je dobio auto-put do bugarske granice, uradili smo Grdeličku klisuru celu, sada se gradi pruga Niš-Dimitrovgrad 120 kilometara na čas. Gradimo i auto-put kroz Toplicu punog profila, opet zbog Niša. Nigde se ne gradi kao u Nišu”, rekao je predsednik Srbije.

Predsednik je podsetio i da je Niš dobio aerodrom.

Stara i Nova zgrada Aerodrom Konstantin veliki Niš foto: GP018

“Niš je prvi dobio najmoderniji Klinički centar u Srbiji. Mislim da je Niš na odličnom putu, nikada se nije u svojoj istoriji brže i bolje razvijao”, rekao je Vučić.

#Politika 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde