Naslovna Niš Račune za komunalne usluge moguće je platiti elektronskim putem ili na šalterima...

Račune za komunalne usluge moguće je platiti elektronskim putem ili na šalterima banaka i menjačnica

0
Voda
Voda foto: Naissus

JKP „Naissus„ Niš obavestio je svoje korisnike da je od 26. marta odloženo plaćanje računa do okončanja vanrednog stanja bez kamate. Korisnici vodovoda koji žele da izmire svoja dugovanja tokom vanrednog stanja mogu to učiniti na šalterima banaka, ovlašćenih menjačnica ili elektronskim putem.

Izmirenje mesečnih faktura na blagajnama preduzeća biće moguće nakon okončanja vanrednog stanja.

Plaćanje se obavlja tako što korisnik, pored osnovnih ličnih podataka, predviđeni iznos uplaćuje na jedan od brojeva žiro računa JKP „Naissus„ Niš (nalaze se u gornjem desnom uglu originalnog računa), a u rubrici „poziv na broj„ unese matični broj potrošača iz originalnog računa JKP „Naissus„-a.

Uvođenjem vanrednih mera, obustavljeno je potpisivanje reprograma starih dugovanja u skladu sa odredbama Odluke o reprogramu dugovanja za utrošenu vodu i usluge kanalizacije od 14.01.2020. JKP „Naissus“ Niš će se zalagati kod osnivača da rok za potpisivanje ugovora o reprogramu starih dugovanja bude produžen direktno proporcionalno vremenskom periodu trajanja vanrednog stanja, odnosno da se mogućnost sklapanja reprograma duga produži za broj dana u kome je zaključenje reprograma onemogućeno zbog obustave rada sa korisnicima usluga.

JKP „Naissus“ Niš će blagovremeno informisati korisnike usluga o produženju roka za sklapanje ugovora o reprogramu starih dugovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde