Naslovna Društvo Prosidba na niškom aerodromu: Romantični početak zajedničkog života

Prosidba na niškom aerodromu: Romantični početak zajedničkog života

2
Prosidba na niškom aerodromu
Prosidba na niškom aerodromu foto: Aerodrom Niš Konstantin Veliki

Najviše suza i najveće radosti vezuju se za aerodrome. Plačemo kada ispraćamo, srećni smo kada dočekujemo. Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ zauvek će ostati u srcima Nišlija, jer je upravo na tom mestu započela i jedna posebna ljubavna priča, dosad neviđena.

Petar je vatrogasac i radi na niškom aerodromu. Odlučio je da iznenadi svoju devojku Aleksandru i pokaže joj kako izgleda njegov dan na poslu.

Aleksandra, koja je zaposlena u niškoj policiji, uživala je u svakom trenutku provedenom na pisti. Petar je bio na visini zadatka.

Aleksandra i Petar
Aleksandra i Petar foto: Aerodrom Niš Konstantin Veliki

Trenutak koji će oboje pamtiti zauvek dogodio se kada je Petar kleknuo na jedno koleno i zaprosio Aleksandru. Ispred vatrogasnog vozila, okružen svojim kolegama koji su mu pritekli u pomoć i sa tradicionalnim vodenim pozdravom, ali i sa prelepim pogledom na nebo, Aleksandra je rekla „DA“. Tako je niški aerodrom postao mesto novog početka za ovaj par. Njihova ljubav je poletela na novim krilima, a nebo je granica za njihovu sreću.

Aleksandra i Petar
Aleksandra i Petar foto: Aerodrom Niš Konstantin Veliki

Čestitamo Petru i Aleksandri na ovom predivnom početku zajedničkog života i želimo im puno sreće. Neka im svaki let kroz život bude bez turbulencija i pun ljubavi.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde