Naslovna Društvo SUTRA SE ODRŽAVA 28. MARATON SAMOPREVAZILAŽENJA

SUTRA SE ODRŽAVA 28. MARATON SAMOPREVAZILAŽENJA

0
28. maraton Niš

28. Zimski Maraton Samoprevazilaženja održaće se 3. marta 2024. godine u parku Čair u Nišu. U 11,00h startuju zajedno trke Maraton 42.2km, Corporate Relay 21,1km i 5K Fun Run. Polumaraton 21.1km startuje u 12,00h.

LINK PRIJAVE: https://rs.srichinmoyraces.org/zimski-maraton

Staza je kružna, dužine 1057m sa ravnom asfaltnom podlogom, celom dužinom u parku Čair. Maratonci trče 40 krugova, polumaratonci 20 krugova a trkači trke 5K Fun Run 5 krugova. Corporate Relay 21,1km je štafetna trka koju trči tim od 4 trkača. Svaki trkač iz tima trči 5 krugova (tj, 5,3 km). Kada prvi trkač tima završi svoju distancu, predaje strartni broj sa čipom sledećem članu tima koji zatim nastavlja da trči svoju distancu i tako do poslednjeg člana tima, tj dok zajedno ne istrče polumaraton.

Svi trkači koji završe svoje trke dobiće finesher medalju. Tri prvoplasirana dobiće pehar i medalju, dok će u maratonu i polumaratonu biti nagrađeni i najbolji po kategorijama. Tokom maratona kraj staze će raditi okrepna stanica sa toplim napicima i hranom za takmičare.

Najvaljuje se toplo i sunčano vreme do 18 stepeni što us idelani uslovi za trkače ali I za publiku da dođe u što većem broju da bodri trkače I napravimo harmoničnu atmosferu sportskog duha.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde