Naslovna Društvo Zgubidan – novi niški portal o urbanoj kulturi

Zgubidan – novi niški portal o urbanoj kulturi

0

Gradski Portal 018 – 07.02.2017

Ovih dana dosta se pričalo o nekom novom portalu i mladim ljudima koji su išli gradom i lupali ljudima pečate. Danas je priča prešla u delo i „Zgubidan – Alternativni portal, majke mi“ počeo je sa radom. Na sajtu www.zgubidan.rs možete već sada čitati autorske tekstove ovih mladih novinara, da saznate o kakvoj muzici i filmovima će se pisati, o društvu. Ono što su istakli jeste da žele kroz zanimljive tekstove da budu i društveno korisni.

„Možda deluje smešno prvi put kada čujete da je neko nazvao portal Zgubidan. Upravo u tome i jeste caka. Naš cilj je da pokrenemo ljude da svi budemo društveno korisni, da o problemima ne pišemo u komentarima na fejsbuku i da tako praznimo sve naše frustracije, već da sve to što se gomila u nama i rešimo, a Zgubidan će svakako biti odlično mesto za sve mlade ljude sa idejama da dođu i pomognu nam se svi zajedno odlenjimo“ – rekao je Nikola Đukić, jedan od osnivača portala.

Niške teme, muzika, sport, ekologija, zdravlje, pozorište, film, knjige, sve to možete čitati na portalu a uskoro će, kako kažu, početi i sa multimedijom, pa će pored toga što možete da ih čitate, moći i da ih čujete.

Ukoliko imate ideju, možete ih kontaktirati na fejsbuk stranici „Zgubidan – Alternativni portal, majke mi“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde