Naslovna Društvo „Via antica“ organizuje 12. Sajam kolekcionarstva, antikviteta i numizmatike u Nišu

„Via antica“ organizuje 12. Sajam kolekcionarstva, antikviteta i numizmatike u Nišu

0
„Via Antica“ organizuje još jedan jedinstveni događaj, koji će oduševiti sve ljubitelje kolekcionarstva, filatelije, starih knjiga, raznih antikviteta i numizmatike. Iz ovog udruženja pozivaju Nišlije da se pridruže putovanju kroz vreme na 12. Međunarodnom sajmu kolekcionarstva, antikviteta i numizmatike.

Sajam će biti održan u subotu 24. februara u restoranu Doma Vojske Srbije u Nišu, a organizator je „Via Antica“ Niš, udruženje za negovanje tradicije. Kako navode iz ovog udruženja, ulaz za posetioce biće otvoren od 9 časova, a sajam će trajati do 14 sati.

Za više informacija, kao i za rezervacije, posetioci i izlagači mogu se obratiti udruženju putem mejla viaantica@gmail.com ili pozivom na telefon 065/25 833 88.

Ulaz na sajam je 100 dinara.

„Via antica“ je udruženje koje ima za cilj da animira mlađe koji sakupljaju predmete da posete sajam, učestvuju i izlože svoje zbirke, nauče nešto novo i da na taj način obogate svoje kolekcije. Žele da kod mladih probude svest o očuvanju starih predmeta i srpske istorije, da čuvaju i održavaju stare predmete ukoliko ih imaju.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde