Naslovna Društvo VELIKO IZNENAĐENjE U ARENI : Nakon prve pesme Dragana zanemela – za...

VELIKO IZNENAĐENjE U ARENI : Nakon prve pesme Dragana zanemela – za najveći humani gest ikada dobila poseban poklon od HO Srbi za Srbe

0
Aleksandar Njegovan i Dragana Mirković foto: Srbi za Srbe

Nakon prve pesme „Do poslednjeg daha” u beogradskoj Areni usledilo je veliko iznenađenje za sve prisutne a najviše za Draganu Mirković koja ništa nije znala.

Na bini se pojavio prijatelj organizacije Srbi za Srbe Aleksandar Njegovan i uručio joj na poklon ikonu kao znak zahvalnosti što je odlučila da turneju u Srbiji povodom 40 godina karijere posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, čiji je Dragana veliki prijatelj.

Krajem januara na velikoj pres konferenciji Dragana je najavila da će milion dinara od svakog koncerta usmeriti Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe kao i sav prihod od sponzora što ovu turneju čini najvećom turnejom humanosti na ovim prostorima.

Zahvaljujući podršci kompanije “VODAVODA”, koncert je, osim neverovatnog muzičkog spektakla, postao pozornica izražavanja humanosti i solidarnosti. Podsetimo, „VODAVODA” je prva kompanija koja se priključila turneji humanosti te će, zahvaljujući njima, jedna porodica dobiti novi dom!

 

Dragana Mirković foto: Srbi za Srbe

Koncert u Nišu biće održan 15. marta u Hali Čair. Karte za koncert u Nišu mogu se kupiti u Knjižare Indigo i tickets.rs  

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde