Naslovna Društvo ULTIV iz Niša donirao Kliničkom centru hranu i piće u vrednosti od...

ULTIV iz Niša donirao Kliničkom centru hranu i piće u vrednosti od 200.000 dinara

1
foto: ULTIV

Udruženje Linija Tehničkog Ispitivanja Vozila ULTIV iz Niša doniralo je pakete sa pićem i hranom Kliničkom centru Niš. Donaciju čine proizvodi (mineralna voda, sokovi, plazma i kroasani) u vrednosti od 200.000 dinara.

foto: ULTIV

„Doneli smo odluku da doniramo pomoć direktno onima koja je ta pomoć najpotrebnija, zaposlenima u KC Niš. Oni su naši istinski heroji. Mukotrpno i hrabro rade svoj posao, duži vremenski period i to bez mnogo predaha,ne bi li nas sačuvali od ove pošasti  koja nas je snašla,“ rekao je predsednik Upravnog odbora Dalibor Gocić.

Gocić je istakao da se medicinsko osoblje KC-a vredno bori za život svakog pacijenta i da su članovi Udruženja prepoznali hrabrost medicinskih radnika i iz dubine svoje duše i otvorenog srca šalju pomoć baš njima, u znak zahvalnosti za sve što su činili i što još uvek čine za sve nas.
foto: ULTIV
Akcija je zbog toga i dobila ime „DONACIJA OD SRCA Kliničkom centru Niš“ jer smatraju da svaki pojedinac treba da dâ neki svoj doprinos borbi protiv ovog zla.
„Da se svi zajedno ponašamo odgovorno i ozbiljno i time pokažemo da smo kao društvo dorasli ovom vremenu.Da sutra naše potomke učinimo ponosnim,“ zaključio je Dalibor iz ULTIV-a.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde