Naslovna Društvo Udruženja Liga++ i Džedajski pokret organizuju treći humanitarni turnir u stonom tenisu

Udruženja Liga++ i Džedajski pokret organizuju treći humanitarni turnir u stonom tenisu

0
IT OPEN 2023 foto: itliganis.rs

Od 05. do 07. marta biće održan treći humanitarni turnir u stonom tenisu Liga++ IT Open na kom će se učesnici iz IT sektora nadmetati u stonom tenisu. Svaki igrač treba da uplati minimum 1000 dinara, dok maksimum ne postoji, a sav novac će biti doniran u fond projekta „Za buduće mame” Džedajskog pokreta. Prijave su otvorene do 29. februara.

Nakon Lige++ u malom fudbalu, ponovo stižu i nadmetanja u jednom od najpopularnijih individualnih sportova u rekreaciji. Liga++ i udruženje Džedajski pokret ovog marta donose treći humanitarni turnir u stonom tenisu za zaposlene u IT sektoru. Evo kako je to izgledalo na prvom turniru :
https://itliganis.rs/uspesno-zavrsen-it-open-2023/

Pravo učešća imaju sve osobe (i muškog i ženskog pola) koje se profesionalno bave nekim poslom u sferi informacionih tehnologija (IT). Provera igrača će se vršiti putem Linkedin profila ili CV-a

Opremanje ginekologije Niš foto: dzedajskipokret.rs

Svaki igrač treba da uplati / donira minimum 1000 dinara, a količina doniranog novca biće anonimna. Sav prikupljeni novac će biti doniran u fond projekta „Za buduće mame„, koji u saradnji sprovode Džedajski pokret i Liga++, a u cilju doniranja nove opreme za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Nišu.

Prijave su otvorene od 21. do 29. februara, a žreb će biti obavljen 3. marta. Mečevi će se igrati u stonoteniskom domu hale „Čair“.

Više informacija i prijave zainteresovani mogu naći na ovom linku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde