Naslovna Bela Palanka Svaki mesec u 2019.godini u Beloj Palanci u znaku beba- organizovan još...

Svaki mesec u 2019.godini u Beloj Palanci u znaku beba- organizovan još jedan obilazak novorođenčadi i dodela paketa

0

Nastavljena je akcija opštine Bela Palanka „Da se novi život rodi“ koja se sprovodi u okviru Lokalnog akcionog plana populacione politike. Novorođene bebe obišao je predsednik opštine Bela Palanka, Goran Miljković sa svojim saradnicima i roditeljima i deci darivao bebi pakete koji sadrže opremu neophodnu za prve dane po rođenju. Ovo je četvrti obilazak predsednika Miljkovića koji je istakao da je pored 30.000 dinara koje roditelji dobijaju za svako novorođeno dete želja lokalne samouprave bila da se akcija proširi darivanjem bebi paketa i ličnim obilaskom kako bi mladima dali podršku za osnivanje porodice ali i poslali poruku da opština brine o njima i njihovim potrebama.

Roditelji dece su se zahvalili predsedniku opštine na ovom lepom i humanom gestu ističući da im svaka pomoć puno znači. Mame su se sve do jedne složile da je čuvanje dece najlepši posao na svetu i poslale poruku svima da imaju što više dece. Goran Miljković je nakon obilaska porodice poručio mladima da zasnivaju svoje porodice i ostanu u Beloj Palanci i istakao pomoć lokalne samouprave građanima opštine.

’’Deca i mladi su budućnost našeg mesta i zbog toga će lokalna samouprava i dalje sprovoditi politiku ulaganja u mlade ali i pružanja pomoći svim građanima kojima je neophodna. Otvaranje novih radnih mesta, dovođenje novih investitora, stipendiranje učenika, ulaganje u obrazovanje, samo su neke aktivnosti koje lokalna samouprava sprovodi kako bi stvorila dobre uslove za mlade i motivisala ih da ostanu u Beloj Palanci. Kampanja „Da se novi život rodi“ biće nastavljena i narednih meseci, a iz lokalne samouprave se nadaju da će kada su obilasci beba u pitanju imati još više posla.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde