Naslovna Društvo Srđan Nonić snimao i udario u glavu glavnog urednika Gradskog Portala 018...

Srđan Nonić snimao i udario u glavu glavnog urednika Gradskog Portala 018 Nikolu Panića

5
Srđan Nonić foto; GP018
Od kada je dobijen poziv za suđenje 25.01.2023 počinje snimanje i fotografisianje i provociranje glavnog i odgovornog urednika Gradskog Portala 018, a o čemu svedoče kolege iz ostalih redakcija koje su savetovale da se ne naseda na njegove provokacije. Tužba koja je pokrenuta protiv Srđana Nonića tiče se dodeljivanja nagrade za “veliki doprinos u novinarstvu – Pol Polanski” zbog uvreda iznetih na račun Panića.

Ročište za ovo suđenje zakazano je za 25.01.2023, a odšetni zahtev za ovaj proces je 600.000 dinara.

Juče oko 13 sati je Srđan Nonić snimao Nikolu Panića u lokalnom slot klubu u centru grada, gde inače provodi deo svog radnog vremena. Došlo je do vređanja od strane Nikole Panića, kao i pretnji izvesnim Nebojšom ukoliko se ne prestane sa snimanjem. Pošto snjimanje nije prekinuto, uvrede pojačane pokušajem fizičkog napada su se prenele i na ulice centra grada, sve do zgrade Policijske Uprave, gde je Srdjan Nonić našao konačno utočište. Tačna istina će se utvrditi nakon sprovedene istrage u Tužilaštvu. Prikupljeni su svi dokazi u vidu snimaka i izjava svedoka događaja, koje su uzeli pripadnici MUP-a i dostavili Tužilaštvu, a originalni snimak mozete pogledati u prilogu. O nemilom događaju će biti objavljen ceo tekst nakon odluke Tužilaštva.

Nikola Panić je glavni i odgovorni urednik Gradskog Portala 018 od 2011. godine. Portal koji ima veliki broj čitalca i pruža sve bitne informacije za građane Niša.

5 KOMENTARA

  1. Čudno, nema komentara. Stvarno nije u redu od ove osobe sa slike da osobu s Downovim sindromom snima i provocira. OK, nije da udario, to ste izmislili, ali i ovo je previše.

  2. Ti što čitaš ovo, nadam se da shvataš da ste vi gmazovi odvratni, talog ljudskog društva i, prosto rečeno, obična govna. Ganjaćemo vas uskoro po ulicama kao što je ovaj smrdljivi vepar jurio Srkija, samo mi će da vas stignemo za razliku od zadriglog. Živi i zdravi bili i dugo robijali!

  3. Zasto ne govoris istinu?Pa sve se vidi,cak ni pink nebi ubedio narod da vi kao novinar pricate istinu…..zasto tako?Sve je prolazno pa i vasa moc

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde