Naslovna Niš SPS Niš saopštenje za javnost

SPS Niš saopštenje za javnost

0
SPS Niš
SPS Niš
SPS Niš u sklopu poslednjih događanja i raznih natpisa u medijima, kada je SPS u pitanju, niški socijalisti pružaju punu podršku osnivanju Velikog pokreta za narod i državu koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije i odbrani nacionalne i državne interese.

Uzimajući u obzir sve one izazove u kojima se Srbija nalazi, pozivamo sve političke aktere da se izdignu iznad ličnih i partikularnih partijskih interesa, da se smanje tenzije u društvu, da svi zajedno radimo na unutrašnjem dijalogu i nađemo nacionalni konsenzus oko najvažnijih pitanja, a to je sasvim sigurno pitanje Kosova i Metohije, života naših ljudi, njihove imovine i kulturne i verske baštine.

Niški socijalisti će dati pun doprinos jačanju unutrašnjeg dijaloga, uvereni da će sinergija koju će pokret dati, prepoznati narod i pružiti podršku da i u narednim godinama sačuvamo naše nacionalne interese, teritorijalni integritet i svoju nezavisnost. Za nas je Srbija pre svega i iznad svega.

Iako svesni svoje političke vrednosti, mi se još jednom stavljamo u funkciju Srbije i naših gradjana, stavljajući interese Srbije ispred interesa SPS i pozivamo naše koalicione partnere da započnemo pregovore oko lokalnih izbora.

Ne želimo da tražimo pomoć ino faktora, ne tražimo pomoć ni od koga. Tražimo podršku našeg naroda iz kog smo potekli.

Prof.dr Igor Novaković,
predsednik GrO SPS Niš