Naslovna Društvo „Spring Music Weekend“-u u Nišu nastupaju Crvena jabuka i Željko Samardžić

„Spring Music Weekend“-u u Nišu nastupaju Crvena jabuka i Željko Samardžić

0

Dva uzastopna dana, 24. i 25. maja, na Letnjoj pozoronici u Nišu biće održan Spring Music Weekend na kom će nastupiti Crvena jabuka i Željko Samardžić. Prodaja karata je na tickets.rs, kao i na blagajnama bioskopa Vilin grad i Cine grand.

Nišlije će naime, 24. maja moći da uživaju uz muziku i nezaboravne hitove legendarnog bosanskoga pop-rok sastava Crvena jabuka.

Crvena Jabuka
Crvena Jabuka

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su “Tugo nesrećo”; “Ima nešto od srca do srca”, “Tuga, ti i ja”; “Bježi kišo s prozora”; “Dirlija” i mnogo drugih pesama novijeg datuma iz opusa bogatog sa preko 200 pesama.

Drugi dan Spring Music Weekend-u biće u znaku hitova Željka Samardžića, koji decenijama vole i pevaju sve generacije.

Željko Samrdžić
Željko Samrdžić

Ljubitelji Samardžićeve muzike uživaće uz retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: “Grlica”; “Sipajte, još jedan viski”, “Da me nije”; “Dobar dan, tugo”; “Bože čuvaj tu ženu”; “Ljubavnik; “9000”; “Možda”; “Nisi ti za male stvari”, a biće to jedinstvena prilika da posetioci čuju i numere novijeg datuma.

Samardžić, poreklom iz Mostara, decembra 2023. godine je imao 5 uzastopnih koncerata u beogradskoj Mts dvorani, dok je 2022. godine održao takođe 4 koncerta pred Novu godinu, na istom mestu. Nosilac je brojnih muzičkih nagrada i priznanja, te je svojevremeno na festivalu Pesma Mediterana u Budvi osvojio nagradu s pesmom “Sipajte još jedan viski”. Svojim pevačkim umećem osvaja priznanja i na festivalima Sunčane skale, Budva, Zrenjanin, prestižne nagrade Oskar popularnosti, Zlatni Melos i pevač godine. Vlasnik je 15 studijskih albuma.

Karte u pretprodaji na tickets.rs, i na blagajnama bioskopa Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad po ceni od 1.900 dinara, dok je komplet karata za oba koncerta u pretprodaji, dostupan po ceni od 3.400 dinara.