Naslovna Društvo SPEKTAKULARNI MUZIČKI FESTIVAL NA NIŠKOJ TVRĐAVI: NEVERNE BEBE, VALENTINO, BANE LALIĆ I...

SPEKTAKULARNI MUZIČKI FESTIVAL NA NIŠKOJ TVRĐAVI: NEVERNE BEBE, VALENTINO, BANE LALIĆ I MVP I MNOGI DRUGI!

0
Stori fest
Stori fest

Niš se sprema za fantastičan muzički festival koji će se održati 29. i 30. juna na platou niške tvrđave. Ovogodišnji festival okupiće neke od najpoznatijih i najcenjenijih bendova sa domaće scene.

Za sve ljubitelje dobre muzike, festival donosi impresivan lineup koji uključuje nastupe fenomenalnih grupa poput Osvajača, Nevernih Beba, Bane Lalić i MVP, Valentino, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi i Rock Ko Fol, najavili su organizatori.

Prvi dan festivala, 29. juna, obeležiće nastupi Bane Lalića i MVP, Nevernih Beba i Rock Ko Fola, dok će drugog dana, 30. juna, posetioci moći da uživaju u energičnim performansima Prljavog Inspektora Blaže i Kljunova, Osvajača i Valentina.

“Osim poznatih bendova, festival pruža priliku i za manje poznate bendove da se pokažu publici. Osam poluafirmisanih ili neafirmisanih bendova će se takmičiti za prestižnu nagradu – snimanje pesme u MyRoomAcoustic studiju!”-ističu u najavi.

Ali to nije sve! Svi posetioci koji kupe kartu su potencijalni dobitnici prve nagrade – letovanja za dve osobe u Grčkoj!

Ulaznice za festival su već u prodaji, a prvih 500 karata za parter mogu se nabaviti po ceni od 1300 dinara za oba dana.

VIP kontigent je ograničen, pa su dostupne i VIP karte koje omogućavaju pristup VIP delu i mogućnost rezervacije barskog stola. Cena kompleta VIP karata za oba dana iznosi 2300 dinara.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog muzičkog događaja na niškoj tvrđavi. Za sve dodatne informacije i rezervacije, posetite Story Caffe na adresi Nikole Pašića 10 ili kontaktirajte putem telefona 066/286-214. Ulaznice su takođe dostupne na sajtovima www.tickets.rs i www.gigstix.com.

Prijave bendova su otvorene do 31. maja, stoga požurite i prijavite svoj bend za priliku da nastupite na ovom prestižnom muzičkom događaju!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde