Naslovna Niš Sotirovski o izostanku sa izborne liste: Smena generacija, iznenađenje samo za one...

Sotirovski o izostanku sa izborne liste: Smena generacija, iznenađenje samo za one koji se ne razumeju u politiku

0
Dragana Sotirovski
Dragana Sotirovski foto: GP018

Mnoge građane Niša je iznenadila činjenica da trenutna gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski neće biti na listi Srpske napredne stranke za predstojeće lokalne izbore u Nišu. Neće biti ni drugih istaknutih ličnosti iz vrha vlasti. Sotirovski navodi da to može da iznenadi samo one koji se ne razumeju u politiku.

„Smena generacije je više nego neminovna, dolaze mlade snage. Mi stariji koji smo u politici mnogo godina smo tu da pomognemo u svakom segmentu. Nema tu nekih iznenađenja, mi idemo da podižemo naš grad, to je nama obaveza i zadatak. Svi pripadamo velikoj porodici Srpske napredne stranke, koja je u ovom trenutku najača stranka i to će ovog puta pokazati izbori 2. juna. Iznenađenje je samo za one koji se ne razumeju u politiku“, poručila je Sotirovski.

A tu mladu snagu, kako ona kaže, predvode iskusni Dragoslav Pavlović (SNS) i Igor Novaković (SPS).

Sotirovski je istakla da je više nego zadovoljna učinjenim. Posebno je istakla državne projekte, naročito one koji još nisu završeni, rekonstrukcija aerodroma, izgradnja obilaznice oko Niša i izgradnja brze pruge od Beograda do Niša.

Završetak akva-parka
Završetak akva-parka foto: GP018

Gradonačelnica Niša je posebno izdvojila dve investicije koje su finansiranje iz gradskog budžeta, akva-park, za koji se najavljuje da će biti završen do kraja godine, i Bulevar Gorana Ostojića, koji će spajati gradske opštine Crveni krst i Pantelej.

„To su dve stvari koje su naše Nišlije dugo očekivale, a koje smo sada uspeli da privedemo kraju kroz dosta komplikovanu imovinu, restituciju, mnogo problema na terenu. Konačno bulevar koji će spojiti dve gradske opštine dobija svoje obrise. Mi smo se u ovom mandatu posvetili čoveku, što je jako važno. Svakom pojedinačno, kroz prijeme građana, kroz susrete sa građanima, kroz osluškivanje i izlaženje u susret koliko je to bilo moguće“, dodala je Sotirovski.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde