Naslovna Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA VOŽDA KARAĐORĐA I PRVOMAJSKE

Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Vožda Karađorđa i Prvomajske, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u Prvomajskoj ulici na potezu od ulice Vožda Karađorđs do ulice Cara Dušana do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VLADIMIRA ĆOROVIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Ćorovića kod broja 16, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SUVOPLANINSKE ČETE

Kvar na priključnoj vezi u ulici Suvoplaninske čete br. 29, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI 1300 KAPLARA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici 1300 kaplata u selu Pasi Poljana, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI ALEKSANDRA STOJANOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Aleksandra Stojanovića br. 2-4, u naselju Ratko Jović, nužana iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 16 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde