Naslovna Niš PU NIŠ: Tokom vikenda 401 saobraćajni prekršaj. Iz saobraćaja isključeno 38 vozila

PU NIŠ: Tokom vikenda 401 saobraćajni prekršaj. Iz saobraćaja isključeno 38 vozila

0
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu
Saobraćajna Policija foto: MUP
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 38 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i dva pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajne patrole u Svrljigu i Ražnju zadržale su vozače automobila „bmv“ (35) i „folksvagena“ (42), koji su upravljali vozilima sa 2,68 i 2,17 promila alkohola u organizmu i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave.

Takođe, u Svrljigu je iz saobraćaja isključen dvadesetšestogodišnji vozač „audija“ sa 1,86 promila alkohola u organizmu, a u Nišu i Aleksincu dvadesetpetogodišnji vozač „folksvagena“ i tridesettrogodišnji vozač „opela“ koji su vozili pod dejstvom marihuane. Oni su, takođe, zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Tokom vikenda, saobraćajna policija na području Niša otkrila je ukupno 401 saobraćajni prekršaj.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, da budu savesni i odgovorni i da se striktno pridržavaju svih saobraćajnih propisa, jer na taj način čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde