Naslovna Niš Problemi za Radnički i van terena. Pokrenut novi postupak Disciplinske komisije protiv...

Problemi za Radnički i van terena. Pokrenut novi postupak Disciplinske komisije protiv Nišlija

0
Stadion Čair foto: GP018
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupke protiv Novog Pazara, Radnika, šefa struke Pazaraca, Igora Matića, ali i protiv niškog Radničkog.

Svima u paketu, zamereno je komentarisanje suđenja, u prijavi s potpisom disciplinskog inspektora Miroslava Severa, navodi Sport klub.

Pored postupka pokrenutog zbog komentarisanja suđenja Momčila Markovića, protiv Radničkog je pokrenut i dodatni postupak, i to zbog propusta u organizaciji meča sa Javom Matison.

Naime, sudije, na čelu sa glavnim arbitrom Momčilom Markovićem, po završetku meča i prilikom odlaska sa terena, našle su se na udaru nekolicine navijača.

Izlazak je potrajao, zbog polivanja vodom i sokovima, dodatno i gađanja sitnim predmetima. Javilo se, u međuvremenu, nekoliko sudija, takođe, izloženih neprijatnostima u Nišu, pa Radničkom možda preti i drastičnija sankcija.

Odluke će biti donete na narednoj sednici disciplinskog organa.

Radnički Niš danas igra veoma važan meč protiv direktnog rivala iz donjeg dela tabele IMT-a. Duel na stadionu Voždovca zakazan je za 17 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde