Naslovna Društvo Potpisan Ugovor o sufinansiranju projekta „Uvođenje eLearning-a u Opštinsku upravu Merošina

Potpisan Ugovor o sufinansiranju projekta „Uvođenje eLearning-a u Opštinsku upravu Merošina

0
foto: Kabinet ministra za ravnomerni regionalni razvoj - Adam Mihailović

Ministar zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek i predsednik opštine Merošina Saša Jovanović potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju projekta „Uvođenje eLearning-a u Opštinsku upravu Merošina“ koji će omogućiti modernizaciju i efikasniji rad zaposlenih.

Ministar Đerlek ocenio je da će realizacija projekta, za koji je opredeljeno dva miliona dinara, kroz nabavku adekvatne opreme koja bi podržala savremene zahteve eLearning-a, sa jedne strane omogućiti zaposlenima da se edukuju i podižu svoj nivo profesionalnosti, a sa druge uticati na smanjenje troškova lokalne samouprave.

ako je ministar naveo, LMS (Learning Management System) platformu za onlajn učenjekoristi veliki broj opštinskih uprava u Srbiji, a sada će, zahvaljujući projektu, biti omogućena i u Opštinskoj upravi Merošina, dodajući da očekuje da će njegova realizacija u velikoj meri uticati i na promenu perspektive službenika ka modernom načinu edukacije i kreiranju pozitivne promene koje će osetiti i građani i privreda.

Zahvalivši se ministru Đerleku na prepoznavanju i razumevanju potreba i potencijala ove opštine, predsednik opštine Merošina ocenio je da se modernizacija opštinske upravekroz intenzivniju edukaciju njenih zaposlenih nametnula kao prioritetan projekat, pre svega, u cilju izgradnje što boljeg i efikasnijeg servisa građana.

Ministar Đerlek ohrabrio je rukovodstvo opštine Merošina da i ubuduće aplicira za projekte koji će se zajednički realizovati, kao i da, zajedno sa Vladom Srbije, rade na prepoznavanju specifičnih potencijala opštine, ključnih za dalji rast i razvoj.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde