Naslovna Društvo „Parking servis“ uveo nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži „Ambasador“

„Parking servis“ uveo nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži „Ambasador“

0
Podzemna garaža Ambasador foto GP018
Podzemna garaža Ambasador foto: GP018

Na današnjoj sednici Gradskog veća doneta je odluka o novim uslugama koje se tiču popodnevnog parkiranja u podzemnoj garaži „Ambasador“, koje se odnosi i na vikende i državne praznike.

Garaža poslovnog centra „Ambasador“ će biti dostupna građanima po dnevnoj ceni od 800 dinara, dok će mesečna cena iznositi tri hiljade dinara.

Pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković je izjavila da je razlog stavljanja garaže u pun kapacitet taj što se veliki broj sugrađana javio „Parking servisu“ sa željom da ovaj garažni prostor u poslovnom centru „Ambasador“ koristi u popodnevnim satima.

Vanja Stojković foto: GP018

„Uvedeno je dnevno jednokratno parkiranje, dakle za ceo dan, i cena je 800 dinara. Mesečna karta koja tokom radnih dana važi u periodu 17 časova do 8 ujutru narednog dana, vikendom od petka u 17 sati pa do ponedeljka u 8, i u dane državnih praznika važi neprekidno 24 sata. Cena takve mesečne karte je tri hiljade dinara“, rekla je pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković.

Uvedene su i nove usluge mesečnih karata koje tokom radnih dana i subotom važe u periodu od 6.30 do 17.30 časova, a nedeljom i u dane državnih praznika važe neprekidno 24 časa. Cena te usluge je deset hiljada dinara. Dok cena mesečna karta sa neograničenim trajanjem iznosi 11.500 dinara.

Ivkovićeva je dodala da je vrlo važno naglasiti da ovim rešenjem nisu korigovane cene drugih usluga koje pruža JKP „Parking servis“ Niš.

Vladislava Ivković je ne kraju iskazala nezadovoljstvo zloupotrebom nalepnica za osobe sa invaliditetom za parking mesta, kao i nesavesnim parkiranjem drugih vozača na mesta namenjenim osobama sa invaliditetom. Rešenje ovog problema je iscrtavanje novih parking mesta u te svrhe, koje je u toku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde