Naslovna Društvo Parking kod Doma zdravlja u zelenoj parking zoni od 18. novembra

Parking kod Doma zdravlja u zelenoj parking zoni od 18. novembra

0

Od ponedeljka 18. novembra 2013. godine u sistemu naplate i kontrole parkiranja nalaziće se i parkiralište pored Doma zdravlja, sa prilazom iz ulice Vojvode Tankosića.

Navedeno parkiralište pripada zelenoj zoni u kojoj postoji vremensko ograničenje parkiranja od 180 minuta. 

Plaćanje parkiranja po započetom satu može se izvršiti SMS-om i parking kartom (cena jednog sata parkiranja iznosi 37 din).

Karte koje omogućavaju parkiranje bez vremenskog ograničenja su: višesatna karta, pretplatna parking karta (mesečna i godišnja), kao i povlašćena zonirana stanarska parking karta (mesečna i godišnja).

Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš su prethodnih dana, svima koji su se parkirali na ovom pakiralištu, ostavljali na automobilima obaveštenja koja su ih informisala da se nalaze na parkingu koji će biti pod naplatom.

Podsećamo sve stanare koji žive u stanarskom sektoru br. 4 da imaju mogućnost kupovine povlašćene zonirane stanarske parking karte po ceni od 395 dinara mesečno, odnosno 3.950 dinara za godinu dana, pri čemu je neophodno da adrese podnosioca zahteva iz lične karte i saobraćajne dozvole budu identične.

Zahtevi se podnose u Korisničkom servisu JKP „Parking servis“ – Niš u ulici Voždova 84

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde